Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op onze site gebruik gemaakt van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies op golevelup.nl.

Hoe het werkt

Toegang tot exclusieve voordelen

Members van levelUP hebben toegang tot exclusieve voordelen. Hiervoor werken wij samen met de mooiste merken, shops en salons. Op het gebied van kleding, gear, voeding, supplementen en al het andere dat helpt om jouw fitnessdoelen op jouw manier te bereiken. Je krijgt aantrekkelijke kortingen op jouw favoriete merken. Je kunt producten gratis uitproberen. Je krijgt voorrang op de introductie van nieuwe producten, uitverkoop en sample sales. En je krijgt als eerste last minutes aangeboden.

Meer sporten, meer voordeel

Hoe actiever je bent, hoe meer voordeel je krijgt. Meer sporten wordt zo extra beloond. Je krijgt hogere kortingen, samples die anderen niet krijgen en een extra streepje voor bij uitverkoop of last minutes. Jouw level is zichtbaar op jouw persoonlijke homepage. Als meer gaat sporten en dit consequent volhoudt, dan ga je een level UP en neemt jouw voordeel toe! Jouw membership is gekoppeld aan de clubpas van jouw gym of jouw activity tracker. Hoe vaak je traint wordt daardoor automatisch bijgehouden. Het enige wat je hoeft te doen is lekker sporten!

Aantrekkelijk & relevant

Op jouw persoonlijke homepage tonen we alleen aanbod wat voor jou relevant is. Op basis van jouw sportactiviteiten en interesses. Misschien overbodig om te melden, maar toch voor de zekerheid: Jouw gegevens delen we met niemand. Nooit. Daar kun je van op aan.