Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op onze site gebruik gemaakt van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies op golevelup.nl.

3 lvl

LevelUP

Goed voor jezelf zorgen extra beloond

De support die je verdient

Letterlijk en figuurlijk goed in je vel zitten gaat niet vanzelf. Je moet in je drukke schema tijd vrijmaken je yoga practice, op je voeding letten, voldoende water drinken en genoeg rust nemen. Of je nou bloedfanatiek bent of het ziet als noodzakelijk onderhoud, je doet het toch maar even. Dat verdient de gear en outfit die bij jou past. De voeding die je geeft wat jij nodig hebt. En al het andere om je fysiek en mentaal optimaal te voelen. Daar helpen we je graag bij!

Lidmaatschap geeft je toegang tot exclusieve voordelen

Meer yoga, meer voordeel

Hoe actiever je bent, hoe meer voordeel je krijgt! Een goede motivatie om dat extra stapje te zetten. We kijken niet alleen hoe vaak je aan yoga doet, maar ook hoe consistent je hierin bent. Goed voor jezelf zorgen wordt zo extra beloond.

Aantrekkelijk & relevant

We tonen alleen aanbod wat voor jou relevant is. Op basis van jouw activiteiten en interesses. Misschien overbodig om te melden, maar toch voor de zekerheid: Jouw gegevens delen we met niemand. Nooit. Daar kun je van op aan!

GEEN KOSTEN, GEEN GEDOE

Jouw membership is een extra service van Solide Yoga. Het kost je helemaal niets. Het enige wat je hoeft te doen is naar jouw practice gaan. En eerst even aanmelden voor levelUP natuurlijk...

Direct aanmelden